Over De Eetkamer

De Stichting Cavo is opgericht op 1 juli 2010 onder de naam: Stichting CAVO Lochem.


De Stichting CAVO stelt zich ten doel, mede door de inzet van vrijwilligers, het welzijn van ouderen, die in een isolement zitten of dreigen te vereenzamen, te bevorderen. Dit wordt inhoudelijk vorm gegeven door het één keer per maand aan deelnemers aanbieden van een diner.


De maaltijden worden bereid door de chef kok van De Hoge Weide. Onze vrijwilligers serveren en begeleiden de maaltijden.


De Hoge Weide biedt De Eetkamer zonder vergoeding de locatie aan. De vergoeding die aan de deelnemers van de maaltijden wordt gevraagd, is gelijk aan de afdracht aan De Hoge Weide.

Het beleid is er op gericht om binnen de kaders van veiligheid en hygiëne aan vrijwilligers en gasten maandelijks een gezellig samenzijn aan te bieden. Ontvangen bijdragen van gasten en/of sponsoren worden uitsluitend aangewend om de extra kosten zoals bijvoorbeeld voor het beheer van de website te kunnen dekken.


Beloningsbeleid

Zowel het bestuur als de medewerkers bestaat uit vrijwilligers. Er is geen sprake van een financiële vergoeding behalve voor gemaakte kosten op basis van een verantwoorde onkostendeclaratie aan de penningmeester.

Vestigingsadres
Stichting Culinaire Activiteiten Voor Ouderen, geregistreerd onder KvK-nummer 50359010, is gevestigd op Kijksteeg 12, 7241 SW Lochem.

Onze vrijwilligers

Rob de Vos

Voorzitter

Ellie Jetten

Secretaris

Agnes Meijer

Penningmeester

Huib Kamminga

Organisatie en ledenadministratie

Nelly Kamminga

Coördinator

Joke Veldhuizen

Vrijwilliger

Jan Willink

Vrijwilliger

A. Holtslag

Vrijwilliger

Jij?

Vrijwilliger